Reviews


5 stars after 176 reviews
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/17/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker. Aanrader 5/9/2024
New York Burger Markt 0472386383
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De broodjes waren vroeger meer krokanter dan nu , waren iets te zacht om goed te zijn . Voor de rest waren alle smaken ok . 5/9/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! Ik kom graag terug! 5/3/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Niks op aan te merken, super lekker en super kwaliteit! 4/30/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke mensen,nieks aan te merken. 4/22/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2024
New York Burger Markt 0472386383
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/8/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker ! Vriendelijke bediening ! 4/4/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was in orde al meerder keren hier geweest en altijd vriendelijk behandeld geweest This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wreed lekker é, gelijk anders This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals steeds superlekkere hamburgers!! Altijd vers en met zorg en liefde gemaakt.. Heel vriendelijke mensen. Wij komen terug! 3/16/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 3/8/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The best burgers Just go get it💯😋 topperA+++ 3/6/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/2/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was super lekker alleen spijtige dat onze hamburger koud was groetjes 2/27/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2024
New York Burger Markt 0472386383
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik vind het jammer dat de bestelling niet klaarstond. We hadden deze morgen om 9u onze bestelling al doorgegeven dus dit was zeker mooi op tijd. Dan vind ik wel dat als we de bestelling komen ophalen deze klaarstaat. We hebben nog ruim 10min op onze bestelling moeten wachten terwijl we eigenlijk maar 30min pauze hebben. Wat resulteert in een naar binnen slikken van ons eten. Het was heel lekker. Maar de service vond ik niet zo goed. 2/15/2024
Beste, we hebben een policy dat de mise en place gedaan wordt wanneer jou bestelling binnenkomt. De afwerking ervan wordt pas gedaan als je effectief in de shop bent. Dit gebeurd zo aangezien 70% van onze klanten vaak wat te laat is, meestal wegens parkeerperikelen. Niemand eet graag een koude burger. Indien u zeker bent dat u op tijd zal zijn en wil afhalen op aangeduid uur; vermeldt het gewoon even via opmerkingen! Uiteraard zorgen wij er dan voor dat het zal klaar staan. Onze excuses voor het ongemak!
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super! Het zou wel tof zijn mocht onze bestelling klaar zijn wanneer we aankomen 2/13/2024
Beste, we hebben een policy dat de mise en place gedaan wordt wanneer jou bestelling binnenkomt. De afwerking ervan wordt pas gedaan als je effectief in de shop bent. Dit gebeurd zo aangezien 70% van onze klanten vaak wat te laat is, meestal wegens parkeerperikelen. Niemand eet graag een koude burger. Indien u zeker bent dat u op tijd zal zijn en wil afhalen op aangeduid uur; vermeldt het gewoon even via opmerkingen! Uiteraard zorgen wij er dan voor dat het zal klaar staan. Onze excuses voor het ongemak!
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles naar wens 2/8/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekkere hamburgers gegeten…. Hangover was top en ook de quesadilla beef was top😋 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker en heel vriendelijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2024
New York Burger Markt 0472386383
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Quote van de kinderen: "gaan we vanaf nu altijd naar daar in plaats van naar de M*c D*". Orginele, lekkere veggie wrap! Goede basisproducten. Succes! 1/20/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was zeer lekker en voldoende 1/19/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en vers ! Aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/14/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/14/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere burgers, zeker voor herhaling vatbaar! 1/11/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles goed verlopen, burgers heel lekker! 1/9/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zoals altijd doe zo verder. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/23/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Twas were top zunne 😋😋😋 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals steeds altijd heerlijk lekker 12/13/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit is tenminste een hamburger die een hamburger moet zijn het is echt enorm lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker veel en hamburger vlees smaakt naar echt vlees 11/20/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker vers, ze zijn super vriendelijk,leuke sfeer en de burgers en de frieten waren super lekker en vers. Zou zekker aanraden. 11/15/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/11/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/10/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Why McDonald’s if you can enjoy this quality! 11/6/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super lekker en uitgebreide keuze, ben benieuwd naar mijn volgende BURGER.vlot besteld en afgehandeld, top service; dikke duim! 10/30/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke burger! 10/26/2023
New York Burger 5 stars after 176 reviews
New York Burger