Reviews


5 stars after 151 reviews
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/20/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2024
New York Burger Markt 0472386383
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik vind het jammer dat de bestelling niet klaarstond. We hadden deze morgen om 9u onze bestelling al doorgegeven dus dit was zeker mooi op tijd. Dan vind ik wel dat als we de bestelling komen ophalen deze klaarstaat. We hebben nog ruim 10min op onze bestelling moeten wachten terwijl we eigenlijk maar 30min pauze hebben. Wat resulteert in een naar binnen slikken van ons eten. Het was heel lekker. Maar de service vond ik niet zo goed. 2/15/2024
Beste, we hebben een policy dat de mise en place gedaan wordt wanneer jou bestelling binnenkomt. De afwerking ervan wordt pas gedaan als je effectief in de shop bent. Dit gebeurd zo aangezien 70% van onze klanten vaak wat te laat is, meestal wegens parkeerperikelen. Niemand eet graag een koude burger. Indien u zeker bent dat u op tijd zal zijn en wil afhalen op aangeduid uur; vermeldt het gewoon even via opmerkingen! Uiteraard zorgen wij er dan voor dat het zal klaar staan. Onze excuses voor het ongemak!
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super! Het zou wel tof zijn mocht onze bestelling klaar zijn wanneer we aankomen 2/13/2024
Beste, we hebben een policy dat de mise en place gedaan wordt wanneer jou bestelling binnenkomt. De afwerking ervan wordt pas gedaan als je effectief in de shop bent. Dit gebeurd zo aangezien 70% van onze klanten vaak wat te laat is, meestal wegens parkeerperikelen. Niemand eet graag een koude burger. Indien u zeker bent dat u op tijd zal zijn en wil afhalen op aangeduid uur; vermeldt het gewoon even via opmerkingen! Uiteraard zorgen wij er dan voor dat het zal klaar staan. Onze excuses voor het ongemak!
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles naar wens 2/8/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekkere hamburgers gegetenโ€ฆ. Hangover was top en ook de quesadilla beef was top๐Ÿ˜‹ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker en heel vriendelijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/21/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2024
New York Burger Markt 0472386383
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Quote van de kinderen: "gaan we vanaf nu altijd naar daar in plaats van naar de M*c D*". Orginele, lekkere veggie wrap! Goede basisproducten. Succes! 1/20/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was zeer lekker en voldoende 1/19/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en vers ! Aanrader This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/14/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/14/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere burgers, zeker voor herhaling vatbaar! 1/11/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles goed verlopen, burgers heel lekker! 1/9/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zoals altijd doe zo verder. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2024
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/23/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/19/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Twas were top zunne ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/17/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals steeds altijd heerlijk lekker 12/13/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit is tenminste een hamburger die een hamburger moet zijn het is echt enorm lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker veel en hamburger vlees smaakt naar echt vlees 11/20/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker vers, ze zijn super vriendelijk,leuke sfeer en de burgers en de frieten waren super lekker en vers. Zou zekker aanraden. 11/15/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/11/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/10/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Why McDonaldโ€™s if you can enjoy this quality! 11/6/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/5/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super lekker en uitgebreide keuze, ben benieuwd naar mijn volgende BURGER.vlot besteld en afgehandeld, top service; dikke duim! 10/30/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke burger! 10/26/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt lekker zoals altijd he 10/26/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beastie Burgers!! 10/24/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supervriendelijk klantgerecht 10/20/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/15/2023
New York Burger Markt 0472386383
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/15/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tasty as usual 10/13/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker vriendelijke ontvangen en bediend. 10/13/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Website heel duidelijk, kwaliteit super, jammer van het wachten ondanks vooraf online bestellen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik zit te vol maar sowieso worth it! 10/6/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere burgers ik heb wel wat langer moeten wachten om willen van de drukte maar was het wachten waard This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/1/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/29/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel, lekker en allemaal vers! 9/29/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was terug top, doe zo verder.๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ 9/25/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed zé 9/18/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superformiweldigeindefantakollosachtig This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/17/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals steeds tip top in orde 9/15/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/14/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was even geleden ... maar blijft megalekker ... 9/14/2023
New York Burger Markt 0472386383
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2023
New York Burger 5 stars after 151 reviews
New York Burger